nausica mode focsani vrancea
EVENIMENTE
Miss Romania 2011 si Gala Fotbalului Romanesc 2011
Cel mai important spectacol al sfarsitului de an a fost, fara indoiala, format din cele doua evenimente speciale: concursul de frumusete MISS Romania si Gala Fotbalului Romanesc 2011, care s-a desfasurat joi 8 decembrie. Locatia, The Pullman Hotel World Trade Center, a fost ales pe masura anvergurii evenimentului si a reunit cele mai frumoase romance, participante la concursul de MISS si cei mai buni fotbalisti romani, premiati pentru performantele sportive ale acestui an. Concurentele la titlul de MISS Romania au trecut prin probele de costume de baie, costume populare si rochii de seara, dar au creat si un moment special prin prezentarea creatiilor vestimentare a unora dintre cei mai importanti designeri romani.Creatiile Casei de Moda Nausica au surprins pe podium prin eleganta, liniile creative si savuroase, designul modern, intensitatea si pasiunea culorilor.

Gala fotbalului romanesc si Miss Romania 2010
In seara de 6 decembrie, la Crystal Palace Ballrooms, au avut loc Gala Fotbalului Romanesc si Miss Romania 2010. Pentru a convinge juriul, cele 20 de concurente au trecut prin 3 probe: proba costumelor populare, proba costumelor de baie si proba rochiilor de seara creatie Nausica Mircea si Ersa.

Bucharest Fashion Week Decembrie 2010
Branduri internationale de prestigiu si mari designeri romani s-au reunit sub egida FashionTV pentru a dicta tendintele in cadrul festivalului de moda Bucharest Fashion Week. Evenimentul s-a desfasurat intre 1-5 decembrie la Crystal Palace Ballrooms, iar audienta a admirat colectiile semnate de cei mai important designer romani. Nausica Mode a prezentat o colectie de rochii extrem de feminine care accentueaza talia. Culorile predominante au fost movul si negrul cu accente argintii. Special pentru Nausica a defilat Alexandra Velniciuc, prezentatoarea TVR 1.

Romanian Fashion Week 2010
Nausica Mode a fost invitata sa participe la cea de a XII-a editie a Romanian Fashion Week care s-a desfasurat intre 9 si 10 iunie 2010, la Sala Sporturilor din Iasi. Romanian Fashion Week este cel mai important si longeviv eveniment de moda din Romania si alaturi de nume recunoscute de pe scena modei din Romania, Nausica Mode a prezentat (in exclusivitate) colectii pentru sezonul toamna-iarna 2010 - 2011. Creatiile Nausica au surprins prin eleganta si naturalete, prin liniile noi si materialele deosebite, ce au completat rochiile rafinate destinate unei femei puternice si rafinate.

Gala UAD 2010
Gala UAD Fashion Design a ajuns la cea de a XVI-a editie Absolventii Universitatii de Arta si Design Cluj, sectia design vestimentar, si-au expus ieri colectiile, in cadrul unei prezentari de moda, la Hotelul Continental. Astfel, cei prezenti la eveniment au putut urmari, pe durata celor aproximativ trei ore, cele 36 colectii, care mai de care mai inedite. Printre designerii, casele de moda si firmele care au evoluat in cadrul Festivalului Transilvania Fashion, au starnit admiratia si aplauzele publicului si creatiile casei de moda Nausica.

nausica mode focsani vrancea
nausica mode focsani vrancea
COMANDA
Toate creatiile NAUSICA MODE sunt unicat.

COMANDA ONLINE
CONTACT
NAUSICA MODE

Adresa: Str. Antrepozite, nr.3, Focsani - Vrancea

Tel. +40.0237.222387

Fax. +40.0237.224627

Mobil +40.0722.511373