nausica mode focsani vrancea
DESPRE NOI
Prezentare
Nausica Mode a devenit sinonima cu eleganta si modernismul, privind femeia puternica intr-o viziune unica, speciala.
Extravaganta, rafinamentul, luxul se regasesc in fiecare design, material, rochie, detalii simple ce imbraca cel mai bine o femeie sofisticata.

Istoric
Nausica Mode a pornit la drum in 1999 ca un atelier de creatie pentru confectii de dama. Colectiile se impart in produse de serie si confectii speciale, de la tinute de seara sau cocktail pana la rochii de mireasa, toate creatii unicat.
In centrul atentiei casei de moda Nausica se afla femeia puternica si sofisticata dar sensibila si rafinata, rochiile fiind special create pentru a imbraca un corp feminin ce degaja senzualitate.
Urmand trendul modern, imbinand perfect varietatea de culori, folosind cea mai buna calitate a materialelor, colectiile Nausica Mode si-au construit singure o reputatie aleasa. Au surprins prin noutate si simplitate pe podiumurile celor mai importante evenimente de moda din tara (Buchatest Fashion Week, Model of the Year, Look Model, etc) si strainatate (Paris, Birmingham, Dusseldorf, etc).
Premiile primite (Romanian Fashion Awards 2009, etc) au rasplatit munca intensa si pasiunea cu care Nausica Mode a cusut fiecare rochie in parte.

Valori
Credem in sentimente. Traim si ne imbracam cu ele. De aceea ne dorim sa oferim creatii speciale, rochii unice si rafinate. Vrem sa imbracam o femeie moderna in senzualitatea ei prin hainele noastre. Ne place.

nausica mode focsani vrancea
nausica mode focsani vrancea
COMANDA
Toate creatiile NAUSICA MODE sunt unicat.

COMANDA ONLINE
CONTACT
NAUSICA MODE

Adresa: Str. Antrepozite, nr.3, Focsani - Vrancea

Tel. +40.0237.222387

Fax. +40.0237.224627

Mobil +40.0722.511373