nausica mode focsani vrancea
COLECTII
Reverie - 2013
O colectie adusa ca omagiu feminitatii. Sunt rochii sexy, cu o croiala care adora linia corpului, in culori frumoase, predominand nuantele albastre. Toata colectia este o reverie textile stropita cu paiete, broderie cusuta manual, cu dantela delicate si flori de material.

VEZI COLECTIAMy Silence - 2012
O noua colectie inspirata din feminitate si simplitate. Sunt rochii care impresioneaza prin luminozitate si contraste, prin culorile predominante care sunt galben si negru. Designul special si materialele folosite, matasuri si dantele naturale, creeaza tinute elegante care se cer purtate in seri de gala si la evenimente festive.

VEZI COLECTIABucharest Fashion Week – 2010
O colectie dedicata feminismului si femeii, echilibrata prin culorile din ispiratia rece a iernii: violet, gri, argintiu si negrul. Sunt rochii elegante si moderne, cu un design ce evidentiaza silueta fara prea multa geometrie. Incanta prin alegerea materialelor din volane, organza, matase.

VEZI COLECTIADo you feel – 2010
O colectie ce reprezinta continuitatea colectiei Just Wonderfull. Pastreaza linia de eleganta si feminitate, surprinde prin consistenta si naturalete. Nuantele de negru, bejuri nude sau roseuri asigura usor mai multa transparenta si uneori indrazneala. Rochiile respira modernism prin materialele noi: ducheze, brochard, matase si tafta naturale, iar accesoriile implinesc designul unic.

VEZI COLECTIAFrenetique – 2009
O colectie de primava – vara (2010) care ne atinge prin frenezia simplitatii si elegantei. Rochiile sunt vaporoase, fluide, atrag prin suprapuneri de material sau liniile drepte, geometrice. Nuantele de crem, grena si negru sugereaza fantezie, placerea de a purta materiale din matase sau satin.

VEZI COLECTIAJust Wonderfull – 2009
O colectie plina de viata si de culoare inspirata de frumusetea naturii. Rochiile sunt elegante, clasice, surprind prin efervescenta si paleta cromatica variata, multicolora. Designul pune in valoare corpul feminin iar tema florala, prin tonurile de roz, verde, albastru si chiar rosu, face aceasta colectie sa fie una indrazneata si sofisticata. Matasea si crepurile naturale, tesaturile din organza si voal natural confera fluiditate si feminitate.

VEZI COLECTIA


nausica mode focsani vrancea
nausica mode focsani vrancea
COMANDA
Toate creatiile NAUSICA MODE sunt unicat.

COMANDA ONLINE
CONTACT
NAUSICA MODE

Adresa: Str. Antrepozite, nr.3, Focsani - Vrancea

Tel. +40.0237.222387

Fax. +40.0237.224627

Mobil +40.0722.511373